Cum ne Aparam Impotriva Virusilor de Toamna

Din cauza vremii care se schimba in permanenta, de la cald la rece, de la ploaie la soare, este important sa stim cum sa ne protejam impotriva racelilor si bolilor care pot aparea in aceasta perioada. Corpul nostru este foarte vulnerabil in fata virusilor care circula acum in aer si in fata acestor schimbari bruste ale temperaturii, de aceea este imperios necesar sa ne protejam cat mai mult posibil si sa ne ridicam imunitatea. Cum facem asta, poate va intrebati. Raspunsul este simplu, prin alimentatie si prin vestimentatie adecvata. Trebuie sa consumam Vitamina C in cantitati moderate, fie cu ajutorul fructelor care contin acest imunostimulator puternic, fie prin suplimentele alimentare. Vitamina C imbunatateste sistemul imunitar, dar o singura vitamina pe zi nu va va ajuta prea mult, aceasta are nevoie sa fie sintetizata in organismul uman pe o perioada indelungata. De aceea este important ca toamna sa adoptam o alimentatie bogata in vitamine si sa consumam cat mai multe lichide calde atunci cand vremea de afara devine brusc racoroasa. 


Pe langa alimentatia sanatoasa trebuie sa purtam si haine care sa ne sporasca confortul termic, dar care sa evite supraincalzirea organismului. Daca avem prea multe straturi pe noi, atunci vom transpira, corpul nostru isi va reduce temperatura centrala si vom fi susceptibili la raceala din cauza vantului, ploii si scaderii bruste de temperatura. Daca avem prea putine haine, atunci frigul isi va face simtita prezenta. Este indicat sa avem la noi in permanenta, un pulover care sa stea in rezerva intr-un rucsac sau o geanta. Pana cand temperaturile de afara vor deveni constante, este important sa avem grija de sanatatea noastra. Cu ajutorul unei alimentatii sanatoase si a imbracamintii adecvate vom reusi sa ne protejam de toate efectele negative ale vremii de afara. Nu uitati sa purtati haine potrivite si sa mancati cat mai multe portocale!
Cum ne Aparam Impotriva Virusilor de Toamna Cum ne Aparam Impotriva Virusilor de Toamna Reviewed by Centrul de Stiri on 08:01 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.