Ce este o Casca de Copiat

In ultimii ani, castile de copiat au devenit din ce in ce mai populare in randul studentilor din intreaga tara. Rolul fituicilor si al copiutelor a fost ocupat de dispozitive moderne concepute special pentru a fi cat mai discrete, practice si greu de depistat posibil. Tocmai pentru a afla exact ce este o casca de copiat, sau un pix de copiat, am decis sa citesc putin pe internet pentru a putea sa va explic cum functioneaza acestea si cand sa le folositi. O casca de copiat, este in esenta un dispozitiv intrauricular care receptioneaza un semnal audio de la un emitator in urma realizarii unei conexiuni de telefonie mobila. Aceasta are dimensiuni reduse si se amplaseaza in interiorul canalului auditiv. Emitatorul semnalului audio poate avea diferite forme. Un simplu telefon modificat, un stick de memorie, un pix aparent inofensiv sau chiar si o cutiuta minuscula, pot fi modificate pentru a incorpora o cartela SIM si pentru a emite semnale audio catre casca de copiat.


Astfel de dispozitive nu sunt folosite numai in universitati in timpul sesiunilor de examene. Multi detectivi particulari, dar si reporteri de investigatii prefera sa achizitioneze stick-uri de memorie cu microfon sau chiar sa detina un pix de copiat. Aceste instrumente permit utilizatorului sa intretina convorbiri telefonice in situatii in care terminalele mobile sunt interzise. In cazul studentilor, acestia folosesc dispozitivele de copiat pentru a putea avea o sesiune linistita, lipsita de stres si pentru a putea infrunta profesorii care sunt prea exigenti. 

Reporterii de investigatie au afirmat de-a lungul timpului ca fara astfel de instrumente ascunse nu ar putea sa obtina anumite seturi de informatii atunci cand realizeaza un reportaj sub acoperire. Desi cadrele didactice pun aceste dispozitive intr-o lumina proasta, unii chiar militand pentru interzicerea lor, realitatea este ca acestea sunt necesare. Nu de multe ori intalnit profesori in cadrul universitatilor din Romania care erau mult prea exigenti cu studentii, ii picau deseori fara un motiv bine definit. 

Altii nu dau dovada de pedagogie, dar la examene au cerinte extraordinar de mari. In anumite cazuri, chiar si studentii care invata si care sunt prezenti la toate cursurile au de suferit din cauza unei astfel de atitudini din partea cadrelor didactice. De aceea, dispozitivele de copiat sunt necesare pentru a putea proteja studentii in fata cazurilor extreme in care acestia se intalnesc cu examene de care nu pot trece, indiferent de cat de mult studiaza.
Ce este o Casca de Copiat Ce este o Casca de Copiat Reviewed by Centrul de Stiri on 02:23 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.