Cele mai Bune Filme ale Anului Trecut

Anul trecut a fost unul foarte bun pentru amatorii de cinematografie. Productii extraordinare au rulat in cinematografele din intreaga lume, fie ca vorbim de filme de razboi, cu supereroi sau comedii, fanii au avut la ce sa se uite in anul 2017. Cei care adora filmele cu supereroi au avut un an bun. Titluri ca Spider-man Homecoming, Thor: Ragnarok, Guardians of the Galaxy 2 sau Justice League au adus fani de toate varstele in cinematografe si i-au uimit cu efecte speciale de ultima generatie, momente comice si actiune la superlativ. 


Dunkirk a fost o productie mult asteptata de catre fanii lui Cristopher Nolan. Un film care a prezentat povestea a 300000 de soldati britanici care au fost incercuiti de trupele naziste in Franta, acesta prezinta evenimentele unui episod important din al Doilea Razboi Mondial intr-o lumina noua. Realizat in stilul clasic al lui Nolan, Dunkirk nu este un film plin de actiune precum cele clasice ci mai mult o poveste plina de momente puternice. 

Crima in Orient Express este o reiterare a celebrului roman al Agathei Cristie. Aceasta viziune noua reimprospateaza o poveste clasica, iar cu ajutorul distributiei extraordinare reuseste sa creeze un adevarat succes cinematografic. Cei care aprecieaza lucrarile Agathei Cristie stiu deja cine este vinovatul, dar asta nu face ca filmul sa fie in vreun caz plictisitor. 

Blade Runner 2049 este posibil cel mai bun film pe care Hollywood l-a produs anul acesta. Continuarea clasicului Blade Runner din 1982, acesta se ridica la standardele inalte pe care predecesorul sau le-a propus. Avand-ui pe Jared Leto, Ryan Gosling si Harrison Ford in distributie, Blade Runner 2049 este un adevarat deliciu pentru cei care aprecieaza filmele SF futuriste.
Cele mai Bune Filme ale Anului Trecut Cele mai Bune Filme ale Anului Trecut Reviewed by Centrul de Stiri on 05:55 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.