Metode prin Care Activitatea Magazinului Outlet sa Devina mai Eficienta

Ganditi-va ca magazinul de tip outlet cu vanzare in regim en-gros joaca rolul unui pod intre producator si retailer. Vezi detalii despre haine en gros aici. Ca si in cazul altor industrii, afacerile din sectorul en-gros se confrunta cu probleme specifice si unice pentru profilul lor. Din fericire, unele probleme pot fi rezolvate usor prin folosirea unor programe adecvate de software. Cand lucrati in sectorul en-gros, trebuie sa jonglati cu diferite sarcini in acelasi timp: de la achizitii, la depozitare, personalizare, reimpachetare si livrarea marfii la retaileri. Cum puteti administra lucrurile mai eficient? Simplu! Implementati solutia ERP (enterprise resource planning). Acest software va ajuta sa accesati si sa gestionati datele in timp real.  In acest fel, veti putea administra eficient fiecare aspect al afacerii voastre. Iata 5 metode prin care magazinul vostru outlet poate deveni mai eficient.


1. O vizibilitate sporita
O solutie ERP actualizata la zi va ofera informatii in timp real la capitolele stoc si locurile in care se gasesc bunurile voastre. Angajatii vostri vor fi mai bine informati si vor avea informatii relevante la indemana tot timpul. Astfel, ei vor cunoaste toti factorii necesari pentru a lua decizii mai bune.

2. Customer service
V-ati gandit vreodata ca serviciul de clienti poate fi piesa vitala pentru succesul unui business?  Datorita unei vizibilizati mai bune si cu stocul actualizat in timp real real, va fi mai usor sa anticipati trendurile de cumparare. Iar acest lucru va imbunatati procesele de comanda si timpul de raspuns catre clienti.  O situatie win-win pentru toti actorii implicati!

3. Previziuni de o mare acuratete
Cu un sistem integrat ERP, veti putea masura si spori productivitatea. Pentru ca veti putea face previziuni mai bune si  veti avea o colaborare mai buna cu furnizorii, veti putea gestiona mai bine stocul in orice moment. Veti stii ce sa cumparati, cand si in ce cantitate.

4. Procesele de comanda vor fi mai eficiente
Sistemul ERP actualizeaza stocul in timp real si il puteti seta sa faca automat comenzi pentru a se face reaprovizionarea cu produsele care se gasesc intr-un numar mic de bucati.
Care sunt beneficiile? Risipa se va diminua, gradul de ineficienta va scadea si veti scapa de munca manuala asidua prin care trebuia sa reaprovizionati stocul.

5. Veti putea gestiona mai bine depozitul
Daca procesele de comanda vor decurge fara cusur, atunci veti avea mai mult timp sa aranjati mai organizat si mai eficient produsele in depozit. De ce aveti nevoie de un depozit bine pus la punct? Pentru a gasi si trimite mai repede produsele spre clientii! Iar o experienta de calitate oferita clientilor constituie baza pentru fidelizarea lor in timp.

Este adevarat ca produsele pe care le vindeti sau le cumparati en gros trebuie sa fie de buna calitate (vezi detalii despre haine en gros aici). La fel de important este sa ca magazinul vostru outlet sa functioneze ca o inginerie neamteasca. Vreti sa desfasurati o activitate mai productiva? Aplicati sfaturile de mai sus!
Metode prin Care Activitatea Magazinului Outlet sa Devina mai Eficienta Metode prin Care Activitatea Magazinului Outlet sa Devina mai Eficienta Reviewed by Centrul de Stiri on 06:15 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.