Cel mai Bun Film produs de DC si Warner Bros

Nu, nu vorbesc de Wonder Woman, vorbesc de Batman The Killing Joke, cel mai bun film animat inspirat din benzile desenate cu justitiarul noptii din Gotham! The Killing Joke este un film matur si puternic incarcat emotional care prezinta povestea de origine a lui Joker, deasemenea filmul prezinta un fir narativ care va soca fanii si ii va face sa realizeze de ce acest antagonist este unul dintre cei mai periculosi dusmani ai lui Batman.


Desi filmele ca si Suicide Squad au facut publicul sa il aprecieze pe Joker, The Killing Joke afiseaza adevarata fata a acestui psihopat si il prezinta exact cum este el, un personaj volatil, incredibil de inteligent si cu probleme grave mentale. In aceasta poveste, Joker incearca sa ii distruga sanatatea mentala a comisarului Gordon atacand ceea ce el iubeste cel mai mult, pe fiica sa Barbara. 

Solutia propusa de Joker pentru trauma cauzata este una simpla, nebunia! Intriga, nebunia, sangele, drama si scenele de-a dreptul socante, fac acest film sa fie unul matur adaptat la publicul care a crescut o data cu legenda lui Batman. La fel de bun ca si seria The Dark Knight, The Killing Joke este o adevarata capodopera a cinematografiei animate!
Cel mai Bun Film produs de DC si Warner Bros Cel mai Bun Film produs de DC si Warner Bros Reviewed by Centrul de Stiri on 08:15 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.