Ochelari Spion pentru Orice Situatie

Cu ajutorul unor ochelari spion, veti avea in permanenta o camera de luat vederi fullHD la dumneavoastra. Acestia pot fi folositi de catre jurnalisti care doresc sa captureze imagini senzationale si interviuri ascunse, dar si de detectivi particulari care doresc sa isi urmareasca tintele fara sa se dea de gol. Gratie ingeniozitatii producatorilor, o astfel de pereche de ochelari spion gazduieste o camera de luat vederi minuscula, dar moderna, care este foarte greu de depistat. Pe langa imagini, un astfel de dispozitiv este capabil sa inregistreze si sunete, ceea ce face ca acesta sa devina un instrument de baza pentru strangerea de informatii. 


Reporterii care realizeaza reportaje cu camera ascunsa folosesc deseori astfel de dispozitive pentru a reusi sa culeaga declaratii pe care altfel nu ar reusi sa le obtina. Dar nu numai pentru strangerea de informatii sunt utile astfel de dispozitive. Puteti amplasa o pereche de ochelari spion intr-o camera pe care vreti sa o supravegheati. Astfel, veti avea un instrument de inregistrare disimulat care va poate ajuta sa va dati seama daca cineva va pune in pericol bunurile si proprietatea personala.

Astfel de ochelari spion sunt folositi deseori si de agentii statului care doresc sa stranga probe relevante si concludente despre suspectii lor. Anchetele desfasurate sub acoperire sunt cele mai periculoase, o simpla greseala din partea unui agent poate genera situatii foarte periculoase. Dar cu ajutorul unei perechi de ochelari spion, acestea pot fi evitate. Bateriile incorporate au o durata de viata de aproximativ 2 ore, timp indeajuns pentru ca un agent sau un reporter bun sa isi poata duce la bun sfarsit misiunea. 

Imaginile sunt stocate pe un card microSD care poate avea o dimensiune de pana la 32 de gb. Avand in vedere marimea unui astfel de card, el poate fi disimulat foarte usor pentru a nu da de banuit. Gratie tehnologiei inovatoare care sta la baza unei astfel de perechi de ochelari spion, acestia sunt identici cu o pereche clasica, camera si sistemul de inregistrare audio fiind disimulate perfect. Duceti orice ancheta la bun sfarsit prin intermediul unei astfel de dispozitiv spion.
Ochelari Spion pentru Orice Situatie Ochelari Spion pentru Orice Situatie Reviewed by Centrul de Stiri on 08:13 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.