Cum Nu se Tine Niciodata o Dieta

A venit vara si bineinteles toate fetele si femile nu isi doresc altceva decat sa arate cat mai bine inainte de a ajunge pe plaja, la mare. Tocmai din acest motiv multe dintre ele tin diete si regimuri foarte gresite, ce duc nu numai la o alterare a starii de bine dar si a sanatatii, cu repercursiuni pe timp indelungat, motiv pentru care am vrea sa prezentam cateva dintre cele mai importante exemple de "cum sa NU tii o dieta" astfel incat sa stiti exact ce sa nu faceti atunci cand doriti sa slabiti.


Prima pe lista si cea mai la indemana pentru toate femeile este infometarea. Poate parea in prima saptamana ca da rezultate dar este numai ceva de moment care va poate imbolnavi definitiv de boli ale stomacului din cele mai neplacute. Slabirea are loc numai aparent, dureaza exact pana in clipa in care incepeti sa mancati din nou cat de cat normal si priveaza organismul de foarte multe elemente de care el are nevoie penru a functiona corect. In plus stomacul cu siguranta il veti supara si va veti alege cel putin cu arsuri insuportabile si o senzatie acuta de foame ce va schimba 100% starea.

Pastile de slabit ce promit slabiri miraculoase. Da, exista astfel de remedii insa va pot afecta alte functii ale organismului si la fel ca si in cazul infimetarii rezultatele nu dureaza deloc, fara a mai pune la socoteala ca unele dintre ele dau dependenta si ataca anumiti receptori din creier. Nu spune nimeni sa nu consumati suplimente alimentare sau pastile de slabit, insa numai la recomandarea unui medic specialist si numai dupa ce va faceti un set de analize. in niciun caz unele luate de pe net care jura c aintr-o saptamana fac un obez sa fie fotomodel.

Lipsa hidratarii si a sportului. Este greu, este plictisitor, nu aveti mereu timp insa un regim tinut fara a bea suficienta apa si a face sport oricat ar fi el de sanatos si recomandat de medicul personal, nu va avea efect daca nu este "ajutat" putin prin hidratare si miscare zilnica sustinuta.

Prelungirea dietei pana la epuizarea organismului este si ea o greseala grava. Nu toata lumea slabeste la fel de repede si la fel de mult. Este un proces ce necesita rabdare si atentie asadar cand simtit ca nu mai puteti duce dieta respectiva, cu atata mai mult daca est euna drastica, lasati-o mai moale putin. Organismul trage mereu semnale de alarma atunci cand este in prag de colaps asadar nu il fortati peste puteri nici chiar cu o dieta recomandata de medic caci s-ar putea sa va pricopsiti cu alte afectiuni mult mai grave decat un numar in plus la costumul de baie, cum ar fi depresia, ulcerul sau boli ale ficatului.

Nu in ultimul rand, nu incercati sa slabiti de pe o zi pe alta. Nu este posibil si mai mult decat sa va intristati si frustrati nu o sa reusiti. Ganditi foarte atent momentul inc are incepeti o dieta si aveti grija sa fie cu mult inainte de momentul in care doriti sa aveti talia de viespe.
Cum Nu se Tine Niciodata o Dieta Cum Nu se Tine Niciodata o Dieta Reviewed by Ale on 11:58 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.