Din Cand in Cand Hai sa Citim

Cititul pare in zilele noastre ceva de moda veche. Auzim de la toata lumea ca generatia noastra nu mai citeste, ca nu mai suntem interesati de cultura sau de ceea ce ne inconjoara. Dar lucrurile nu stau deloc asa, acum, noi cei cu varste intre 20 si 35 de ani parca suntem mai conectati cu mediul nostru ca niciodata. Tinerii din aceasta plaja de varsta tind sa citeasca mai mult, sa fie atenti la ceea ce se intampla in jurul lor si sa se implice in dezvoltarea societatii inconjuratoare. 


Cu toate acestea, desi suntem pe calea cea buna, tindem sa avem cu totii un defect general, obisnuim sa ne axam pe o singura aria de interes si sa ramanem acolo. Obisnuim sa invatam foarte multe despre un singur subiect si sa trecem cu vederea peste faptul ca totul din jurul nostru este conectat. Arta cu stiinta, religiosul cu laicul, muzica cu sculptura, si literatura cu politica. 

Totul este conectat, iar acum, de cand informatia este la indemana tuturor, este imperios necesar sa invatam cat mai multe despre tot ceea ce ne inconjoara. Invatand, ne dezvoltam, dezvoltandu-ne putem cladi, iar viitorul se afla in mainile noastre, doar noi putem sa il modelam dupa cum ne dorim. Asa ca haideti sa citim, sa invatam, sa descoperim si impreuna sa cladim o lume mai buna!
Din Cand in Cand Hai sa Citim Din Cand in Cand Hai sa Citim Reviewed by Centrul de Stiri on 06:49 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.