Fondul de Ten si Utilizarea Acestuia

Fondul de ten este baza oricarui machiaj, ceea ce face ca el sa nu lipseasca din trusa noastra. Alegerea fondului de ten este esentiala pentru crearea unui machiaj uniform si pentru obtinerea unei baze de machiaj de calitate care sa-ti permita obtinerea unei imagini impecabile. In alegerea fondului de ten se tine cont in primul rand de tipul de ten. Fondul de ten trebuie adaptat la tipul de ten pentru ca rolul acestuia este de a uniformiza, ci nu de a pune in evidenta efectul de masca. De exemplu, un fond de ten uleios nu este potrivit pentru un ten gras. El nu va face altceva decat sa mareasca excesul de sebum existent. 


Dupa ce ati lamurit acest aspect treceti la urmatorul care consta in alegerea nuantei. Nuanta potrivita este cea care se apropie cel mai mult cu nuanta tenului. Si pentru a fi sigure ca faceti cea mai buna alegere, ar trebuie sa testati fondul de ten. Pentru aceasta este bine sa mergeti fie nemachiata, fie sa va demachiati si sa trasati pe obraz 3 nuante de fond de ten diferite. Cea care nu se mai vede dupa cateva minute este nuanta potrivita.

Un alt element de care trebui sa mai tii cont este textura fondului de ten. Pentru un ten gras sau normal spre gras, trebuie sa alegi un fond de ten mat. Persoanele cu ten normal si uscat pot incerca un fond de ten sidefat. Fondul de ten fluid te ajuta sa obtii o imagine foarte naturala. Tenului gras i se recomanda fondul de ten fluid pe baza de apa, iar tenului uscat pe cel pe baza de ulei.

Fond de ten mineral pudra China Doll - Lily Lolo este recomandat pentru tenul foarte palid si se adapteaza tuturor tipurilor de ten. Se aplica fie cu un burete, fie cu o pensula, incepandu-se de la baza maxilarului si continuand prin miscari circulare pentru restul tenului. Daca este nevoie se pot aplica mai multe straturi.

Fond de ten mineral pudra Cookie - Lily Lolo se potriveste tenului mediu, are efect de durata si este rezistent la apa. Modul de aplicare este acelasi, se incepe de la baza maxilarului si se continua cu miscari circulare pe restul tenului.

Fond de ten natural cu pigmenti din fructe si SPF este un fond de ten lichid 100% natural cu factor de protectie 20. Mascheaza toate impuritatile fetei variind de la cremos la pudra mata. Formula este imbogatita cu antioxidanti din fructe, vitamine si alte elemente nutritive pentru piele.
Fondul de Ten si Utilizarea Acestuia Fondul de Ten si Utilizarea Acestuia Reviewed by Centrul de Stiri on 03:08 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.