Cum sunt Realizate Mortile Spectaculoase din Filme

Atunci cand vine vorba despre morti din filme, acestea sunt regizate intr-un mod foarte spectaculos care nu de putine ori ne fac sa credem ca asa este si realitatea, existand sansa ca oamenii sa se stinga din viata in conditiile pe care le vedem in filme. Nu de putine ori vedem in free movies niste morti spectaculoase, dar ele nu sunt tocmai realiste atunci cand sunt explicate din punct de vedere stiintific. Unele tipuri de morti au devenit chiar clisee in timp, de aceea multi cinefili au inceput sa se obisnuiasca cu ele.


Pestii Piranha

In afara de rechini, cei mai temuti pesti sunt cei piranha, nu de putine ori oamenii ajungand victimele acestor pesti. Industria cinematografica a transformat definitiv reputatia acestora, ei fiind recunoscuti pentru faptul ca distrug tot ce intalnesc in cale, lasand doar oase in urma lor. Adevarul este ca piranha nu ataca o fiinta mai mare decat ele, ei obisnuiesc sa atace fiinte mai mici sau care sunt deja pe moarte.

Sarma ascutita

Sarma ascutita este si ea considerata a fi o modalitate prin care personajele pe care le vedem in filme ajunga sa se stinga din viata. Cu siguranta ati vazut astfel de filme in care oamenii sunt practic taiati extrem de usor in doua de o sarma foarte ascutita, aceasta metoda de a ucide fiind foarte frecvent intalnita in filme. Sarmele groase pot cauza rani oamenilor sau chiar moartea acestora, dar in cazul sarmei subtiri acest lucru nu este valabil, ea neavand aceeasi forta pentru a spinteca un om. Impactul cu trupul nu ar face decat ca sarma sa fie cea care se rupe.


Sugrumarea, o alta metoda din filmele de la Hollywood

O alta scena este sugrumatul rapid al unei persoane, realitatea fiind insa foarte diferita. Un astfel de atac poate dura in jur de cinci minute, iar victima isi poate reveni in doar cateva secunde daca un asemenea atac nu dureaza suficient de mult.


Nisipul miscator

Nisipurile miscatoare sunt considerate a fi un alt tip de moarte rapida in filme, dar acest tip de moarte nu arata deloc realitatea. Cand personajul ajunge in nisipuri miscatoare, vedem cum acesta este inghitit foarte rapid de catre nisip. In realitate lucrurile stau diferit, victima ajungand sa pluteasca pe astfel de nisipuri daca ajunge intr-o situatie asemanatoare cu cea pe care o vedem in film. Exista totusi posibilitatea ca un om sa ramana blocat in nisipuri miscatoare dar in cel mai rau caz ajunge sa moara de foame si nu inecat efectiv in nisipuri.


Nitrogenul lichid

Nitrogenul lichid este o alta modalitate pentru o moarte rapida si este de obicei folosit in filme pentru a ingheta instant ceva si a-l sparge cu usurinta. Intr-o situatie reala, nitrogenului lichid ii va lua mult timp pana va ajunge sa inghete complet temperatura interna a corpului uman.


Caderea in lava

Mai este si moartea cu lava. Se mai intampla in unele filme ca un personaj sa cada in lava si sa fie inghitit de aceasta. Intr-o situatie reala, lava nu ar inghiti persoana respectiva, corpul plutind pe suprafata ei pana cand ia foc. Cu siguranta ai intalnit de-a lungul timpului aceste metode folosite in majoritatea filmelor in care unul sau mai multe personaje decedeaza. Bineinteles, mai exista si alte metode celebre folosite de marii regizori dar pe acelea le vom vedea in articolul urmator.
Cum sunt Realizate Mortile Spectaculoase din Filme Cum sunt Realizate Mortile Spectaculoase din Filme Reviewed by Centrul de Stiri on 03:04 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.