De ce sa alegi Engino

Engino este un brand de jucarii extrem de cunoscut in lume si, de ceva timp, a aparut si pe piata din Romania. Engino este o companie fondata in Cipru de catre Costas Sisamos. Insa, abia in 2007, dupa cativa ani de cercetari si lucru intens, a venit si interesul international pentru aceste jucarii. Sunt jucarii educative, recomandate de toti specialistii in devoltarea copilului. Este o companie apreciata prin numeroase premii locale si internationale. La noi, seturi de constructii - Engino sunt disponibile la magazinul online Dwyn.ro. 


Pentru ca aceste jucarii au fost create in scop educativ, sunt probabil printre cele mai indicate pentru copii, incepand de la varsta de 5-6 ani. La Dwyn.ro sunt disponibile foarte multe seturi incepand cu 4 modele de constructie si ajungand pana la 120 de modele. Cei mici pot construi orice tip de vehicul terestru sau destinat zborului. 

De exemplu, Inventor 90 Modele Set Motorizat - Modele Multiple este unul din cele mai noi seturi de la Engino. Acest set contine mai multe tipuri de constructii mecanice. Copiii se vor amuza foarte tare construind aceste vehicule, punandu-si la incercare imaginatia. In set gasiti o balanta si un dispozitiv de apucat. Astfel, cei mici vor invata cum sa faca cuplaje in paralel. De asemenea, mai sunt prezente in set: un carucior, o catapulta, un balansoar si o roaba; un put pentru roti si axe; o casa si multe altele! Veti gasi masini, motociclete, avioane si elicoptere de diferite tipuri si dimensiuni. 

Sunt prezente modele unice, precum doua tipuri de radar, o nava spatiala, o barca cu vele, o rulota si o tarantula. Toate aceste lucruri uimitoare se gasesc in acest set Engino. Fiecare set dispoinibil este diferit si cei mici pot construi tot ceea ce isi doresc in materie de vehicule. De asemenea, parintii care isi doresc sa participe la diverse activitati cu cei mici, pot sa construiasca alaturi de ei. Va fi amuzant si le va aduce aminte de copilarie. Schitele modelelor ce pot fi construite sunt disponibile pe pe PC, Smartphone sau tableta, folosind o aplicatie corespunzatoare numita Engino 3D Viewer. 

Acestea sunt doar cateva din calitatile seturilor Engino. Pentru a descoperi cat mai multe, vizitati site-ul Dwyn.ro
De ce sa alegi Engino De ce sa alegi Engino Reviewed by Centrul de Stiri on 03:13 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.