Noua si Scurta Viata a lui Bree Taner

Dupa cum ne-a obisnuit si pana acum, Stephenie Meyer reuseste sa ne capteze atentia cu Noua si scurta viata a lui Bree Taner prin fascinanta combinatie de mister si romance. Noua si scurta viata a lui Bree Taner, este povestea lui Bree Taner si a altor vampiri nou-nascuti care apar in romanul Eclipsa. Bree este o tanara de 16 ani a carei viata se transforma intr-o continua fuga de moarte. Ea stie ca viata ei alaturi de ceilalti vampiri urma cateva reguli simple: nu atrage atentia asupra ta, pazeste-te si mai presus de toate sa ajunga acasa inainte de rasarit altfel va muri.


La fel ca toti ceilalti nou nascuti, Bree dobandise simturi puternice, reflexe supraomenesti, si forta fizica coplesitoare, dar spre deosebire de majoritatea celorlalti era o tanara foarte inteligenta, inteligenta care o ajuta in luarea deciziilor corecte pentru a nu atrage atentia asupra ei si implicit de a ramane in viata chiar daca setea de sange o urmareste pretutindeni. 

Reuseste sa isi faca un prieten, Diego, alaturi de care incearca sa afle cat mai multe cu privire la creatoarea lor misterioasa. Cu cat se aproprie mai mult de adevar lucrurile sunt tot mai incetosate.
Daca tot ce stiai pana acum, daca toata noua ta viata se dovedeste a fi doar o minciuna, daca afli ca esti doar un pion intr-un joc mult mai mare ce ai face? In cine te-ai increde?

Stephenie Meyer spune povestea incredibila a lui Bree Taner si a unui grup de vampiri nou nascuti care sunt instruiti sa atace familia Cullen si pe Isabella Swan. Chiar daca in Eclipsa Bree are un rol atat de mic si de nesemnificativ in Noua si scurta viata a lui Bree Taner aflam multe aspecte din viata vampirilor, multe lucruri despre familia Volturi, lucruri care nu au fost spuse in Eclipsa si care ne fac sa ramanem uimiti.
Noua si Scurta Viata a lui Bree Taner Noua si Scurta Viata a lui Bree Taner Reviewed by Centrul de Stiri on 07:20 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.