Promotii la Liposuctie pe Intreg Corpul

Grasimea este nesanatoasa si inestetica. Imi place cand vad copiii alegandu-si cu grija grasimea de pe bucatile de carne si rugand parintii sa faca asta pentru ei, cand nu pot manui sigur cutitul si furculita. Grasimile din mancare dauneaza organismului, dar la fel de mult, cele care se depun in straturi pe corpul nostru in anumite regiuni. Din cauza acumularilor de grasime ne miscam greu, abia ne aplecam sa ne legam la sireturi, obosim si respiram cu dificultate, nu suntem capabili de efort fizic. 


La aceste neajunsuri care ne afecteaza sanatatea se adauga aspectul dezastruos al grasimii asezate in straturi pe abdomen, in zona gusei, pe coapse sau fese. In pret liposuctie se includ atat de multe beneficii pentru pacienti, munca dificila a esteticianului si a echipei care ajuta la buna desfasurare a procedurii complexe, intretinerea aparaturii si confortul de la clinica. 

Un pacient care scapa de depozitul de grasime de pe abdomen se simte usurat si in forma, fiindca simultan i se face si aplatizarea acestuia dupa extragerea grasimii, deci pielea inestetica ramasa de pe muntii de grasime extrasi este eliminata sa nu atarne dizgratios.

In prezent liposuctia pentru intreg organismul se afla la reducere cu 1100 de euro ca toti pacientii sa beneficieze de aceste operatii menite sa usureze corpul de grasimea daunatoare. Nu este usor nici pentru pacient sa suporte o asemenea interventie, dar nici pentru echipa de specialistii, care intr-un timp scurt introduc prin incizia precisa si fina apa sarata care sa dizolve grasimea, apoi canula aspiratorului sa faca sa dispara miraculos grasimea. 

In pret nu intra nici pe departe efortul medicului, substantele utilizate, pretul aparaturii si intretinerii clinicii, dar Doctorul Renert doreste din toata inima sa isi ajute pacientii, de aceea a introdus pe piata serviciilor estetice din Romania liposuctie gusa si servicii complete de infrumusetare la preturi accesibile. Lipoaspiratia abdomenului si a soldurilor costa 3 800 de euro. 

Cine nu ar da banii acestia sa simta ca a scapat de stransoarea centurii de grasime? Sunt pacienti care se infometeaza de bunavoie sa scape de grasimea din organism, iar in comparatie, interventia prezentata in acest material nu este nici pe departe la fel de severa ca o dieta drastica. Dupa cateva ore interventia inceteaza, iar efectul este senzational. Lipoaspiratia picioarelor include genunchii si coapsele si costa tot 3 800 de euro. 

Facute separat aceste proceduri costa in total 7 600 de euro, dar pacientul care solicita lipoaspiratie pentru intregul corp o obtine la incredibilul pret de 6 500 de euro, cu 1 100 de euro mai putin. Cine ar putea sa nu profite de o astfel de oferta senzationala de eliminarea grasimii nedorite de pe tot corpul? Orice probleme de natura estetica aveti, apelati la esteticianul Renert si veti iesi perfect din clinica sa! 

De la petele de pe fata, la cearcane, la marimea excesiva a nasului sau devieri de sept, pana la pungile de sub ochi si iata, pungile de grasime de pe corp, toate acestea dispar sau sunt corectate fiind invinse de aparatura performanta, de substante care fac minuni si de priceperea doctorului. Nu-i asa ca ati da oricat ca grasimea sa nu va mai incomodeze miscarile si sa nu mai iasa prin imbracaminte?
Promotii la Liposuctie pe Intreg Corpul Promotii la Liposuctie pe Intreg Corpul Reviewed by Centrul de Stiri on 07:02 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.