Un Cabinet Stomatologic Prietenos

Am cautat mult un cabinet stomatologic care sa-mi fie pe plac si l-am gasit. Un cabinet stomatologic prietenos te face sa te duci cu drag sa iti tratezi dintii, fara teama sau retinere, fiindca personalul te asteapta cu zambetul pe buze. La Megasmile.ro nimeni nu este crispat, esti asteptat ca un prieten bun si esti tratat cu pricepere si intelegere. 


Cei mai priceputi medici dau dovada de empatie maxima. Ei verifica permanent cum te simti pe scaunul special. Ma simt importanta si confortabil cand stomatologul ma intreaba daca am dureri, daca ma tem de ceva, daca am vreo intrebare de pus despre planul de tratament si procedurile incluse in el. De cate ori am aceasta experienta pozitiva, imi amintesc ce mi-a povestit o alta pacienta pe hol, in timp ce ma pregateam sa intru conform programarii. 

Urma la un stomatolog la tara si se ducea la dentist pentru prima data. Intr-o zi a indraznit sa intrebe medicul ce ii va lucra, iar acesta, nervos, i-a raspuns:”Chiar credeti ca nu stiu ce fac? Stiu eu foarte bine sa imi fac meseria!” 

Cabinetul straluceste de curatenie, totul este sterilizat inainte de utilizare, asa ca riscul unor infectii este total anulat. Medicul isi spala mainile cu atentie in fata pacientului. Intru cu drag aici si sunt fascinata de aparatura. Parca as patrunde intr-o nava spatiala in care ma asteapta un prieten drag sa mi-o prezinte. 

Dotarile la standarde internationale. Aici s-au introdus tratamentele stomatologice cu laser, fara durere si este la ea acasa stomatologia computerizata. Consumabile sunt din belsug si de cea mai buna calitate, aparatele functioneaza mereu, exista posibilitatea anestezierii in functie de frica pacientului de dentist. 

Pachetul complet de servicii de care pot beneficia pacientii. Ei nu sunt plimbati de la un cabinet la altul, fiindca aici li se poate face dupa caz: extractii fara durere, restaurari ale dintilor prin implanturi, punti fixe, fatetare, inalbire dinti, tratarea cariilor si fatetare dentara. Cand situatia o impune, se fac si lucrari complexe de chirurgie dentara. Preturile sunt accesibile si exista si posibilitatea achitarii in 12 rate, fara dobanda a costurilor tratamentelor. 

La Megasmile.ro ma duc cu zambetul pe buze, fiind sigura ca nu apar complicatii dupa vizitele mele la acest cabinet si dupa interventii fiindca se lucreaza igienic si cu simtul raspunderii. La cabinetul prietenos pe care l-am prezentat mai sus stiu ca niciodata nu ma doare mai mult decat pot suporta eu, ca medicul intevine de cate ori vede o crispare pe chipul meu, atat este de atent cu pacientii sai. Ce as putea sa imi doresc mai mult decat un dentist priceput, onest si milos care are si cu ce isi dovedi priceperea? 

Aici perfectiunea este la ea acasa in toate compartimentele in care se descompun activitatile unei clinice stomatologice: 

- profesionalismul si moralitatea personalului
- conditiile de lucru si dotarile; colaboratori priceputi in laboratoare
- programari care decurg fara intarziere
- osibilitatea achitarii esalonate a costurilor 

Toti specialistii acestia se sincronizeaza si alcatuiesc impreuna o echipa de aur care ofera pacientului lucrarile de care are nevoie pentru a atinge nivelul maxim de satisfactie.
Un Cabinet Stomatologic Prietenos Un Cabinet Stomatologic Prietenos Reviewed by Centrul de Stiri on 02:56 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.