Blugi Barbati - Blugii - Piese Cheie pentru Tinute cu Stil

Jeansii sunt articole vestimentare extrem de populare care continuă să atragă şi să captive datorită farmecului, a confortului şi a versatilităţii ridicate. Ştim că şi tu îi îndrăgeşti, de aceea ne-am propus să îţi dezvăluim cum îi integrezi în ţinute cu stil.


Ţinute casual cu blugi

Când vine vorba de ţinute casual, lejere de zi cu zi tricoul şi jeanşii sunt cele mai comune articole vestimentare. Aceste piese au devenit atractive datorită gradului ridicat de confort şi libertate pe care le asigură. Un alt atu al outfiturilor de zi cu zi cu blugi bărbaţi şi tricouri este versatilitatea. Numeroasele tipuri de jeansi existente pe piaţă dar şi varietatea mare de tricouri îţi permit să te exprimi în mod propriu. Poţi fi unic cu piese comune, găsește pe www.rebelion.ro modele care te reprezintă. Poartă jeansi regular, cu tricou plain şi tenişi. Dă o notă sobră cu ajutorul unui tricou polo. Vrei o ţinută casual urbana? O poţi crea cu jeansi regular prespălaţi şi tricou cu rupturi ample.

Blugi bărbaţi în outfiturile smart

Jeanşii au devenit articole acceptate şi în ţinutele smart cu stil. Totuşi pentru a avea siguranţa că faci alegerea potrivită trebuie să ţii seamă de câteva reguli simple. Pentru un outfit smart nu alege jeanşi cu imprimeuri, cu rupturi ample, cu tur. Nu purta blugi decorați cu elemente ostentative. Orientează-te către modele minimaliste, care se potrivesc perfect cu cămașă şi sacou. În cazul ţinutelor smart, alege piese simple, minimaliste, de foarte bună calitate, rezultatul final va fi impresionant. 

Un look original cu blugi în stil urban

Stilul urban este unul nonconformist. Pune în valoare tinereţea, originalitate şi atitudinea rebelă. Se potrivesc jeanşii skinny, modele cu rupturi ample, inserţiile originale, nasturi ostentativi şi buzunarele supradimensionate. Cu cât blugii sunt mai expresivi cu atât ţinuta este mai personală. Stilul urban este completat de asimetrii, asocieri cromatice deosebite şi accesorii bine integrate. Poți alege tricouri, hanorace sau bluze cu croi simetric. Rupturile decorative sunt apreciate şi contribuie la crearea unor outfituri expresive.

Ţinute semi formale cu jeanşi

Blugii pot fi integraţi şi în ţinute semi-formale. Ca şi în cazul outfiturilor smart, şi aici sunt câteva limite. Nu folosit blugi rupţi, conici, decoraţi cu strasuri sau cu imprimeuri. Sunt acceptate modele cu croi clasic, care se termină exact sub gleznă. Şi pe partea de cromatică trebuie să acorzi un plus de atenție. Sunt potrivite nuanțele neutre - navy, indigo sau negri. 

Când vine vorba de blugi şi stil soluțiile sunt numeroase. Alege, combină, îndrăznește, fii activ şi bucură-te de confort. 
Blugi Barbati - Blugii - Piese Cheie pentru Tinute cu Stil Blugi Barbati - Blugii - Piese Cheie pentru Tinute cu Stil Reviewed by Centrul de Stiri on 02:44 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.