De ce Femeile poarta Coliere de Argint?

Cu siguranta si tu ai purtat coliere. Stiai insa ca purtarea acestui tip de podoaba isi are originea inca de la inceputurile civilizatiei?


Au existat multe tipuri de coliere purtate in acest timp si din diferite motive. Colierele au aparut inca din preistorie si erau realizate din diverse elemente precum scoici, colti de animale si asa mai departe. Apoi, in antichitate, au aparut colierele mai elaborate, din metale pretioase si acoperite cu pietre semipretioase sau pretioase. Istoria colierelor a continuat si putem aminti unul din cele mai cunoscute coliere, cel al controversatei Anne Boleyn (1507-1536). Aceasta a fost portretizata purtand un colie alcatuit dintr-un sir de perle si un pandantiv cu litera „B”. Si sa nu uitam celebrul colier cu diamante al faimoasei Elizabeth Taylor!

Colierele sunt o modalitate de a exprima feminitatea, chiar daca de-a lungul istoriei au fost purtate si de barbati. In ziua de azi insa, cele mai sofisticate sunt purtate de femei. Sunt in trend modelele minimaliste de coliere argint, precum cele de la Ioana Preda. Colierele ei sunt lucrate cu grija si cu multa pasiune, fiecare colectie exprimand anumite trairi si sentimente ale creatoarei. De ce poarta femeile coliere de argint? 

In primul rand, un colier argint este o bijuterie extrem de eleganta si rafinata, mai ales daca vorbim de un colier de la Ioana Preda. 

Un colier din argint este mult mai ieftin decat unul din aur si asta fara a-i stirbi ceva din pretiozitate.

Femeile poarta coliere din argint pentru ca acestea sunt extrem de versatile si pot fi asortate cu aproape orice tinuta. Argintul poate fi purtat la outfituri casual, la tinute office, dar si la cele mai elegante rochii de gala.

Argintul poate fi combinat cu orice piatra, de la cele semipretioase, si pana la cele mai frumoase nestemate.

In plus, un colier din argint ofera o eleganta aparte liniei gatului.

Asadar, dupa cum ne arata istoria si tendintele actuale, colierele sunt iubite si pretuite de multe femei. De la femeile simple si pana la regine puternice, gasim portretizari ale acestora etalandu-si cele mai frumoase podoabe in jurul gatului.

Pentru a te simti ca o regina, poarta si tu un colier din argint, pretios, de la Ioana Preda!

De ce Femeile poarta Coliere de Argint? De ce Femeile poarta Coliere de Argint? Reviewed by Centrul de Stiri on 09:47 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.