Playlist-ul Perfect pentru Valentine's day

Citind un articol cu sfaturi de Valentine's day de pe unul dintre site-urile mele preferate, Eva Fashion Site, m-am gandit sa ofer si eu cateva sfaturi despre cum sa faceti o cina romantica acasa cu adevarat speciala. Daca de pe Eva fashion ati invatat cum sa organizati aceasta seara perfecta, pe graba, fara prea mult efort, eu va voi prezenta cele mai tari melodii pe care le puteti asculta la lumina lumanarii astfel incat sa creati o atmosfera cu adevarat romantica si de neuitat. 


Pentru a incerca sa iesim din aria cliseicului, vom incerca sa il evitam pe celebrul si talentatul Marvin Gaye. Desi acesta este o alegere buna, de data aceasta vom asculta ceva diferit, de dragul diversitatii, bineinteles. 

Pentru inceput, atunci cand atmosfera este mai linistita, iar aperitivele inca nu au fost puse pe masa, The ink spots I don't want to set the world on fire este perfecta! Ritmul ei lent, vocea calma si calda a solistilor, dar si versurile, vor introduce instant romantismul in camera. The ink spots sunt in general buni pentru acest moment al serii, dar atunci cand veti scoate felul principal pe masa, este timpul sa schimbati si muzica. Dean Martin, Ain't that a kick in the head este perfecta pentru a schimba total tonalitatea serii. Melodia este energica, puternica, iar ritmul ei va va face sa dansati spontan si sa zambiti.Sinatra este de asemenea bun pentru a doua parte a serii, Somewhere beyond the sea este o alegere perfecta din repertoriul genial al lui Sinatra, mai ales ca este mai putin cunoscuta, ceea va va ajuta sa evitati aria cliseicului. 

Iar pentru desert, dupa ce ati mancat copios, Tony Bennet este perfect, orice cunoscator de muzica cu stil stie ca este o adevarata blasfemie sa nu dansezi pe Tony Bennet, mai ales pe The lady is a tramp, melodie realizata impreuna cu Lady Gaga. 

Creati un playlist urmand sfaturile acestea si pregatiti o cina perfecta urmand sfaturile Evei si puteti fi siguri ca acest Valentine's Day va fi de neuitat!

Playlist-ul Perfect pentru Valentine's day Playlist-ul Perfect pentru Valentine's day Reviewed by Teddy on 06:09 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.