Sunt mai Fericita de Cand am Dihor

Am decis ca de data asta, pentru noul meu animalut de casa sa nu mai merg pe solutiile clasice! Am un catel extraordinar de frumos si un motanel care este adevarata definitie a cuvantului „alintat”, dar simteam nevoia de inca un suflet in casa. De inca un mic animalut pe care sa il iubesc si sa il indragesc si pe care sa il iubeasca si Milo si Bisha.


Cautand pe internet animale care sa se inteleaga bine atat cu cainii si pisicile am gasit solutia perfecta. Un dihor perfect alb, cu ochi superbi care sa ne schimbe atmosfera in casa cu dragostea lui. Asa ca am cumparat unul si trebuie sa recunosc ca simt ca sunt cea mai fericita femeie de pe planeta! Atat de multa energie avem toti patru incat ma mir cum de nu am zburat in aer pana acum.

Ne jucam ca o familie armonioasa, ne alergam prin casa si ne iubim cum nu s-a mai iubit nimeni pe aceasta planeta. Un dihor nu este nimic altceva decat o bila de energie cu blanita. Nu a stat locului Posho pana acum si nici nu da semne ca ar obosi prea curand. Adevarata fericire se regaseste intre trei animalute absolut perfecte si in inimioarele lor curate si roz.
Sunt mai Fericita de Cand am Dihor Sunt mai Fericita de Cand am Dihor Reviewed by Centrul de Stiri on 07:08 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.