Orice Blogger are Un alt Blog si Un Blogger Preferat

Exact asa cum zice titlul si cum probabil stiti ca pana si psihologii au psihologii lor si bloggerii, oricat de buni se cred, oricat de mult succes au nu sunt mai prejos cu nimic, au si ei idoliilor in domeniu, oamnei pe care-i admira, oameni care-i pot ajuta si influenta si in functie de care se pot ghida prin aceasta bransa vasta. Daca e sa vorbesc despre bloggerul meu preferat, omul care ma inspira, in ale carui recenzii am incredere mereu, aceasta este Ioana P, cea care de mai bine de 10 ani scrie cu drag pe un blog in care mereu veti gasi cate ceva intreesant de aflat, din domenii foarte diferite.


Ce scrie Ioana variaza de la recenzii pentru cosmetice, la calatorii si impresii, animalute, muzica, experiente de viata si asa mai departe, deci la ea pe blog, gasti stranse in atatia ani o multime de informatii utile pentru aproape orice domeniu si mai important decat atat, in ceea ce priveste recenziile, ele sunt reale, rezultate din testarea de catre o persoana obisnuita a anumitor produse.

Am citit-o pe ioanap.ro inainte de a fi blogger si dupa, o poate citi oricine indiferent de domensiul de activitate caci informatiile sunt la liber si de interes general, eu gasindu-le utile de multe ori, asta pe langa faptul ca imi place Ioana ca om, felul in care pune problema si asa mai departe.

Daca doriti sa mai auziti si de alte lucruri mai vesele, mai bune decat scena politica actuala sau problemele cu care tara se confrunta, va recomand ioanap.ro caci este un blog cu adevarat dragut si util, care va mai distrage de la grijile de zi cu zi oferindu-va la schimb tot felul de ponturi care va pot fi utile mai curand decat va imaginati.

Stiu ca online-ul are mii si mii de blogger, insa din pacate unii sunt prea agresivi, altii sunt influentati de scena politica, altii fac pre amult haz de necaz, ramanand astfel destul de putini care pur si simplu scriu din pasiune si doresc sa ofere informatii folositoare cititorilor pentru a le usura viata si experimentele costisitoare ca timp sau bani.

Blogul si bloggerul meu preferat este asadar ioanap.ro. Al vostru care este si in functie de ce anume a reusit sa va intre in gratii?
Orice Blogger are Un alt Blog si Un Blogger Preferat Orice Blogger are Un alt Blog si Un Blogger Preferat Reviewed by Centrul de Stiri on 05:01 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.