Cum sa Spargi Barierele Mintale Obisnuite cu O Atitudine Pozitiva

Fiind practic este cu siguranta un avantaj atunci cand aveti nevoie pentru a pune noi idei in practica. Cu toate acestea, atunci cand a fi practic apare in timpul procesului de creatie, previne propria creativitate sa ia amploare. Cand va lasati practic deoparte si priviti la lucruri cu o minte pozitiva, incepeti sa descoperiti toate aspectele bune in aceea idee. O minte pozitiva va permite sa va intrebati: "ce se intampla daca", si astfel gasiti noi surse de inspiratie.


Blocare in gasirea raspunsului corect

Suntem antrenati pentru a gasi raspunsul corect si arunca toate celelalte aternative posibile. Noile noastrei idei trebuie sa fie cele mai creative, cele mai originale, cele mai inovatoare sau nu merita incercate. Cand se intampla acest lucru, doar o atitudine pozitiva ne ajuta sa apreciem ceea ce am gandit, prezentand problema in mai multe moduri.

Creativitatea mea este pierduta

Asa cum am mai spus, toata lumea poate veni cu idei noi de inventie. Creativitatea este in ADN-ul nostru, si prin urmare, acesta nu poate fi pierdut. Am putea avea momente mai mult sau mai putin creative in viata noastra, dar nu ne putem opri din a fi creativ.

Aceasta este, probabil bariera mentala care este cel mai dificil de spart si care cere o atitudine pozitiva constienta. Cand ai o gandire pozitiva, esti in stare sa descoperi alternative diferite si esti mai receptiv la sugestii care te-ai putea duce la un raspuns total inovator.
Cum sa Spargi Barierele Mintale Obisnuite cu O Atitudine Pozitiva Cum sa Spargi Barierele Mintale Obisnuite cu O Atitudine Pozitiva Reviewed by Centrul de Stiri on 04:46 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.