De ce Sa iti Faci Rochia de Nunta pe Comanda

Toata lumea iti va spune ca a-ti face rochia de mireasa pe comanda este un lucru de o mie de ori mai recomandat decat sa iti cumperi o rochie de serie. Stii de ce? Pentru ca astfel de rochii de nunta de la comanda aduc oricarei mirese individualitate si o potrivire perfecta. Acestea sunt aspectele cele mai importante atunci cand alegem nu numai rochia de mireasa, ci orice alta rochie. Unul din atelierele care iti poate oferi ceea ce doresti, este croitoria Picasso. Este un atelier de lux, unde se face vestimentatie de gala la comanda. Ideile clientei sunt materializate de catre designeri cu experienta, ce pot oferi inclusiv un sfat util in realizarea vestimentatiei. Vei afla, in cele ce urmeaza, de ce este mai bine sa alegi o rochie custom facuta la Picasso. 


1. Potrivirea. Daca iti vei face rochia de nunta pe comanda, va fi nevoie sa participi la cateva probe pentru a ti se lua masurile potrivite. Mai mult, aceste probe sunt extrem de relaxante si iti dau o satisfactie mult mai mare pentru ca, la fiecare proba, vei vedea cum o idee prinde contur, devine un obiect in sine. Multumirea este imensa in momentul in care vei vedea produsul finit. La Picasso, nu numai ca ti se va croi rochia visata, ci vei putea participa la proces, astfel neexistand nepotrivire intre dorinta ta si rezultatul final. 

2. Voalul. Iti poti realiza voalul in acelasi stil, din acelasi material, fara a mai fi nevoie sa alergi pentru a gasi ceva care sa se potriveasca cat de cat. 

3. Unicitatea. O rochie pe comanda arata ca esti o persoana indrazneata, careia nu ii este frica sa isi puna in practica ideile. Nu te vei incadra in tipare si nu vei arata precum celelalte mirese. Rochia va fi unica, asa cum esti si tu. Personalitatea ta se va reflecta in fiecare cusatura si accesoriu de pe rochie. Nu vrei o rochie de mireasa alba? Atunci, alege ce iti place! Poti fi o mireasa excentrica, intr-o rochie verde sau aurie si, de ce nu, chiar intr-una rosie. Si, mai mult ca sigur, designerii de la Picasso vor fi total de acord cu ideea ta. 

4. Rochia la comanda va fi autohtona. O rochie de la un brand cunoscut in toata lumea poate costa o avere. Poate nu stii, insa cea ma scumpa rochie de mireasa din lume, creata de Renee Strauss, un designer din Beverly Hills, costa 12 milioane de dolari. Este, desigur, o suma mai mult decat exagerata. La Picasso iti poti face o rochie deosebita in functie de bugetul pe care il ai. Vei uimi pe toata lumea cand vei spune ca este facuta la noi, in Romania, si nu a costat zeci de mii de dolari. 

5. Accentueaza cele mai frumoase trasaturi. Unul din cele mai bune beneficii pe care le poti avea cu o rochie la comanda de la Picasoo este faptul ca desigenrul va sti exact cum sa croiasca rochia, astfel incat sa iti fie puse in evidenta cele mai frumoase trasaturi ale tale. Asta deoarece va lucra cu tine inca de la inceput. 

6. O rochie la comanda este o opera de arta. Asa cum tablourile, creatiile muzicale, poeziiile sunt unice, asa va fi si rochia ta de mireasa. Si designerii sunt artisti si vor crea o minune pentru cea mai frumoasa zi din viata ta. Croitoria Picasso garanteaza acest lucru!
De ce Sa iti Faci Rochia de Nunta pe Comanda De ce Sa iti Faci Rochia de Nunta pe Comanda Reviewed by Centrul de Stiri on 06:25 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.