Galvanic Spa - Tratamente Spa Acasa

Galvanic Spa este un aparat avansat pentru tratamente spa acasa. Galvanic Spa este un instrument programabil ce prezinta curenti galvanici auto-reglabili brevetati si conductori inter-schimbabili pentru fata, scalp si corp. Un ecran mai mare si mai luminos, utilizarea intuitiva si ergonomia sporita fac acest sistem sa fie usor de folosit si eficient pentru tratamentele spa efectuate acasa.


Curentii galvanici utilizati, a caror intensitate se regleaza automat in functie de caracteristicile pielii dumneavoastra, cresc permeabilitatea pielii, iar prin utilizarea cu produsele consumabile special proiectate pentru acest instrument (pre-incarcate electrostatic), asigura patrunderea unei cantitati de 5 ori mai mare de substante active pana la de 8 ori mai adanc in piele, daca facem o comparatie cu tratamentele clasice. 

Permeabilitatea crescuta a pielii se pastreaza 24 - 48 de ore dupa tratament, asigurand o mai bine asimilare a produselor cosmetice utilizate in zilele ulterioare tratamentului.

Tratamentele faciale cu Galvanic Spa dau rezultate vizibile imediate si, prin utilizare regulata, asigura stabilitatea in timp a acestor rezultate.

Principalele produse consumabile pentru utilizarea exclusiva cu acest aparat sunt urmatoarele: tratamente faciale, tratamente corporale usoare, tratamente pentru scalp.
Galvanic Spa - Tratamente Spa Acasa Galvanic Spa - Tratamente Spa Acasa Reviewed by Centrul de Stiri on 03:49 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.