Pozitii cu Care iti Poti Satisface Barbatul

Daca nu stii cum sa-ti satisfaci partenerul de viata, surprinde-l cu un sex oral bun. Citeste mai jos si vei afla care sunt pozitiile pe care poti sa le incerci pentru a-ti satisface barbatul din viata ta.


Pozitia “Terapie orala” - O, da, aceasta este sigur cea mai iubita pozitie de catre barbati. Pai, carui barbat nu i-ar placea sa traiasca doua lucruri deodata? Sa stea intins pe canapea si sa-si vada partenera ingenunchiata, facandu-i sex oral. Deci, ce mai astepti, fa-ti partenerul sa fie in al noulea cer!

Pozitia “68” - Este o pozitie ce se aseamana foarte mult cu pozitia “69″, insa de data asta nu participati amandoi deodata ci doar unul dintre voi. Pentru ai face lui, va trebui sa stai intinsa pe spate, iar el se va aseza peste tine, pe spate si cu picioarele indreptate spre tine. Este o pozitie care iti permite sa-l si atingi pe ce parti ale corpului doresti.

Pozitia “Cap de odihna” - In aceasta pozitie amandoi veti sta pe o parte, iar tu vei sta cu capul inspre picioarele partenerului si cu picioarele inspre capul partenerului. Iti poti folosi mainile pentru ati mangaia partenerul, iar el te poate indruma sa faci exact ce ii place lui.

Pozitia “Instalatorului” - In aceasta pozitie tu vei sta intinsa pe spate, iar partenerul tau deasupra ta ingenuncheat, cu fata spre tine. Aici iti poti mangaia partenerul pe corp sau te poti juca cu testiculele lui.

Pozitia “Drept in fata” - Aceasta pozitie ii permite partenerului sa se joace cu gura si iti poate atinge excitant sanii. Este o pozitie preferata de barbati si relaxanta pentru femei. Tu poti sta intinsa pe spate si nu mai trebuie decat sa-ti satisfaci partenerul!

Pozitia “Obisnuit” - Este o alta pozitie adorata de barbatii. Din nou acestia primesc doua lucruri deodata: relaxare si un sex oral bun. Partenerul tau va sta intins pe spate in pat, iar tu te vei aseza in fata lui, stand pe burta, si ii vei face sexul oral. Este cea mai obisnuita pozitie si cea mai simpla.
Pozitii cu Care iti Poti Satisface Barbatul Pozitii cu Care iti Poti Satisface Barbatul Reviewed by Centrul de Stiri on 06:00 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.