Servicii de Consultanta pentru Obtinere Licenta ONJN

Oricine are nevoie de sprijin pentru aplicarea pentru licenta jocuri de noroc online ar trebui sa se orienteze catre experti. Industria jocurilor de noroc s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, iar legislatiile difera de la o tara la alta. Procesul pentru aplicarea si obtinerea unei licente ONJN este destul de dificil si sfatul unui expert poate accelera etapele, pentru ca apoi afacerea sa poata fi deschisa jucatorilor. 

DD Consultus este o firma de consultanta jocuri de noroc din Malta, specializata in domeniul jocurilor de noroc, ai carei experti sunt foarte apreciati la nivel mondial. Malta atrage an de an atentia jucatorilor si a organizatorilor in domeniu, printr-o infrastructua IT&C foarte bine dezvoltata, o legislatie permisiva si taxe foarte mici. Taxele de tip TVA, impozitul pe profit si preturile pentru a obtine un loc la un joc sau un pariu descurajeaza de multe ori participantii, insa Malta a reusit sa gaseasca cea mai buna abordare.

1. Jocuri pentru toate gusturile

Obtinerea unei licente de jocuri online aduce o serie de beneficii atat pentru jucatori, cat si pentru antreprenori. O licenta de eGaming poate oferi diverse posibilitati de plasare de pariuri, participare la jocuri de carti, tranzactii financiare si loterii. In functie de timp si disponibilitate va puteti orienta chiar si catre jocuri de cazino online. Datorita infrastructurii performante aceste servicii nu mai reprezinta o raritate si pot fi accesate de aproape oriunde.

2. 2% impozit pe profit

Printre principalele servicii pe care le puteti evalua inainte de a solicita serviciile de consultanta, s-ar putea sa va intereseze cum sa solicitati statutul e-Zone. Prin acest statut puteti plati online doar 2% impozit pe profit. La ora actuala aceasta se numara printre cele mai convenabile optiuni disponibile la nivel mondial. Acest lucru ramane valabil cel putin pana la sfarsitul anului 2025. Obtinerea unei licente ONJN impreuna cu procentul de 2% reprezinta o investitie eficienta pentru un profit pe lunga durata.

3. Posibilitatea de networking 

DD Consultus ofera suport si in gasirea partenerilor de afaceri pentru urmatorii pasi. Daca dispuneti de un proiect, aveti finantare si tot ceea ce va trebuie pentru a aplica pentru o licenta ONJN, insa nu cunoasteti oameni cu experienta in domeniu, ii puteti cunoaste prin reteaua DD Consultus. Desi nu dispune de o licenta jocuri de noroc online, firma va poate recomanda un posibil candidat la functia de director general local, capabil sa va indrume afacerea catre profit.

Servicii de Consultanta pentru Obtinere Licenta ONJN Servicii de Consultanta pentru Obtinere Licenta ONJN Reviewed by Centrul de Stiri on 04:35 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.